Scouting biedt kinderen en jongeren een fantastisch avontuur Je mag geheel vrijblijvend vier opkomsten meedraaien om te zien dat Scouting echt zo leuk en uitdagend is als dat wij zeggen dat het is. Wat is er leuker dan je zaterdag buiten doorbrengen met kamperen, houthakken, vuurtjes stoken en speurtochten lopen? Wil je ook weten hoe dit is? Kom gerust een keertje kijken! Neem dan even contact met ons op via  info@strandvogels.eu.

Als je het leuk vindt, krijg je van de leiding een inschrijfformulier mee naar huis zodat je lid wordt van onze vereniging. Als lid van onze Scoutinggroep ben je ook lid van de landelijke organisatie Scouting Nederland. Dat biedt de oa. de volgende voordelen:

mogelijkheid tot deelname aan regionale, nationale en internationale Scoutingevenementen;

je ontvangt vier keer per jaar Scouting Magazine;

Verzekeringen voor aansprakelijkheid en ongevallen tijdens scouting activiteiten.

Kosten

De hoogte van de contributie voor 2021 is als volgt:

Welpen € 30,00 per kwartaal

Landscouts € 35,00 per kwartaal

Stam € 10,00 per kwartaal

In de contributie zitten alle kosten van de reguliere opkomsten verwerkt, inclusief landelijke – en regionale afdracht van Scouting Nederland en de regio Maasdelta en aansprakelijkheidsverzekering (ter hoogte van circa € 30,- per jaar).

Gedurende het seizoen worden er in de regel meerdere weekenden of regionale activiteiten georganiseerd. Indien hieraan kosten zijn verbonden zult u hierover schriftelijk of via de e-mail worden geïnformeerd via de leiding.