Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting word je uitgedaagd je persoonlijk te ontwikkelen en je grenzen te verleggen met uitdagende activiteiten. Al vanaf 6 jaar is er bij Scouting De Strandvogels heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! 
Ons clubhuis vind je aan het Grenspad in Oostvoorne. Het ligt midden in het duingebied waar voldoende ruimte is voor de activiteiten van welpen en scouts zoals speurtochten (met GPS) of andere buitenactiviteiten.
 
Speltakken:
Voor 7 t/m 11 jaar (gemengd) Welpen
Voor 11 t/m 15 jaar (gemengd) Scouts
Voor 15 jaar en ouder (gemengd) Stam

Ga jij de uitdaging aan? Bekijk de informatie op deze site en ontdek meer over scouting.Onze Scoutinggroep maakt deel uit van de landelijke vereniging Scouting Nederland. In ons land zijn zo’n kleine 1500 groepen actief. Totaal zo’n 90.000 jeugdleden en 30.000 kaderleden.

Locatie van ons clubhuis:
Wij zijn gevestigd in het Zuid-Hollands Landschap gebied De Heveringen, aan het einde van het Grenspad te Oostvoorne. Parkeert u op de parkeerplaats aan de vijfsprong; Berkenrijsweg, Berkenrijspad, Grenspad, Byronialaan en loop verder het Grenspad uit tot aan de minirotonde. Hiervandaan loopt u het veld over tot aan ons clubhuis. De auto parkeren aan het Grenspad is verboden en kan een bekeuring opleveren.

Ons adres is: Grenspad 2, 3235 MA Oostvoorne